Wie ben ik?

Hallo, Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.
Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Melanie van Lith. Ik ben geboren in het Westland en woon samen met mijn vriend in Naaldwijk.
In 2016 heb ik een opleiding gevolgd tot nagelstyliste. Kort na het behalen van mijn diploma heb ik mijn eigen nagelstudio geopend, die ik ooit ben begonnen op mijn slaapkamer bij mijn ouders in huis.

Inmiddels ben ik gegroeid en zit mijn salon gevestigd in het bedrijf van mijn schoonouders en vriend, Namelijk plantenkwekerij van Os aan de Kleine Achterweg 25 in Naaldwijk.

Het nagelen is ooit begonnen na een nare ervaring bij een andere nagelstyliste die tegen mij zin in stiletto nagels bij mij heeft gezet (Dit zijn lange nagels in de vorm van een punt)
Uiteraard heb ik dit tijdens de afspraak kenbaar gemaakt, maar er werd niet naar mijn wensen geluisterd.

Ik wilde dit verbeteren en dat is zeker gelukt!
De wensen van een klant zijn van grote waarde voor mij. Ik zal hier ten alle tijden naar luisteren. Ook zit ik niet tijdens uw afspraak te bellen, zodat er tijdens de behandeling een gezellig gesprek gevoerd kan worden, hierdoor zijn de behandelingen ook zeer persoonlijk en op uw wensen afgesteld.

Tijdens mijn jaren als nagelstyliste heb ik al heel wat producten verzameld. Ik ben er echt verslaafd aan om nieuwe kleurtjes in te kopen voor op de nagels. Hierdoor staat de teller inmiddels al op 130 kleuren gellak. Maar zo heb ik ook een hoop nail art spullen verzameld.